Anbefalinger

ANBEFALINGER


Jeg er glad for mine kunder, og de er heldigvis også glade for mig. Her på siden har jeg samlet et par anbefalinger, der giver et godt billede af, hvordan jeg arbejder - og med hvilken type opgaver. Du er velkommen til at kontakte en af mine anbefalere, hvis der er noget, du vil have uddybet.

Merkonomernes Hovedorganisation


"Mia skriver fast hver måned vores nyhedsbrev, som vi sender ud til vores forskellige interessenter. Mia finder selv gode og relevante historier, hun laver research, og hun foretager de nødvendige interview med de relevante kilder. Derfor får vi hver måned et nyt og forskelligt og målrettet nyhedsbrev, der passer til vores brugere behov. Jeg vil med glæde anbefale Mia, der altid leverer et solidt og sikkert produkt til tiden og til en god pris."


 - Bjarne Osmanski, administrerende direktør, Merkonomernes Hovbedorganisation


Solrød Mediehus


"Jeg bruger Mia og Qvist Kommunikation, når jeg har brug for gode og grundige freelanceopgaver. Det kan være et interview, et portræt eller en anden slags baggrundsartikel. Det er tydeligt, at Mia er en dygtig journalist, der har erfaringer fra både et landsdækkende dagblad, en lokalavis og et stort mediehus. Hun forstår lynhurtigt opgaven og ser historien og kontakter de relevante kilder, og jeg får altid et upåklageligt stykke håndværk retur. Jeg anbefaler hende hjertens gerne."


- Jimi Bøgevig, salgschef, Solrød Mediehus og redaktør på viborher.dk

RIND Advokatfirma


"Jeg benytter Qvist Kommunikation, når jeg hurtigt og grundigt skal have hjælp til enten udarbejdelse af tekster eller nyheder til kunder og samarbejdspartnere eller have læst korrektur på vigtige ting, vi skal sende ud af huset. Mia er tilgængelig og reagerer hurtigt, og jeg har aldrig været andet end yderst tilfreds med de produkter, som jeg får retur. Jeg har kort sagt ro i sindet, når jeg har en opgave ude hos Mia, og det er guld værd i en travl hverdag."


- Ann Christina Rindom Sørensen, advokat og indehaver, RIND Advokatfirma